Обережно: корпоратив або Vodka connecting people

Обережно: корпоратив або Vodka connecting people

Фото: twitter/avramchuk_katya

Головне, дотримуйтесь правила - все, що трапилося на корпоративі, має залишитися на корпоративі.

Господи, допоможи мені не назюзькатися!

Прокинутися у власному ліжку. Самій!

Не втратити іміджу ділової жінки!

Не послати начальника! Не сісти дупою в салат!

Не писати нікому п'яних смсок о другій години ночі!

Не дзвонити колишнім!

Нікому не зізнаватися в коханні (більше двох разів)!

Допоможи прийти додому на своїх двох, а не на чотирьох!

А якщо раптом я щось утну….

Зітри, Господи, пам'ять мою на віки вічні!

Безумовно, Новий рік є найочікуванішим святом року - подарунки, вечірки, зустрічі, п'янки-гулянки, де можна відірватися та забути про реальність. Але новорічна гулянка з колегами - дійство небезпечне, що може перевернути життя з ніг на голову. І декому справді перевертає. Реальність накриє вас наступного дня разом із "бодуном".

Спочатку нічого не віщує біди. Ти серйозно готуєшся до події року: купуєш нову сексі-сукню, стискуючі труси-корсет в стилі Бріджит Джонс, знаходиш на антресолях припалі пилюкою лакові туфлі на суперпідборах, які вдягла один раз за рік, бо ходити на них дійсно неможливо; робиш шикарну зачіску, червоний манікюр-педікюр, поновлюєш здичавілу з літа епіляцію всіх зон, у тому числі еротичних; витягуєш із шухляди ще новенький комплект червоної білизни з секс-шопу – пані-цукерка збирається на новорічну вечірку.

Починаються всі корпоративи пристойно: ведучі розважають публіку, розповідають, яка у вас офігєнна компанія (бо ви цього не знали), колеги поважно слухають тости та спічі керівництва і одночасно потихеньку хиляють та збуджуються.

Починаються конкурси - перший небезпечний етап - ти якраз вже "тепленька" й хочеш повеселитися, розігрітися та показати себе гарнюню: поспівати караоке, пострибати в мішку, станцювати на газеті танго з колегою. Часом конкурси закінчуються порваною сукнею чи колготами або невеличкою травмою, але то байдуже.

Далі відбуватиметься те, що мало хто пам’ятатиме, але якась падлюка обов’язково зніме на мобільний.

На конкурсах всі розслабляються й переходять до найстрашнішого етапу, коли всі горланять і ніхто нікого не слухає - саме тоді стартують "брудні" танці з перервами на "пішли вип'ємо". О!!! Далі народ починає пити на брудершафт, потім чується "ти мене поважаєш", а потім ситуація стає абсолютно безконтрольною. Танцюють всі і все: дикі танці, танці-притисканіці, п'яний стрип-денс на столі, обов'язковий номер - когось не утримують у вирі складного падеспа й кілька тіл покотом котяться підлогою. Добре, якщо без травм. Класичний початок бєзпрєдєлу.

Далі відбуватиметься те, що мало хто пам'ятатиме, але якась падлюка обов'язково зніме на мобільний. Етап агресивно-еротичний. Або хтось когось посилає та намагається дати в морду або навпаки у людей прокидається роками прихована пристрасть і вони розуміють, що мають бути разом, тут і зараз! Хай навіть в туалеті чи в окремому кабінеті… До речі, зауважте: в такому стані сп'яніння мало хто зверне увагу на ваш модний стиль зони бікіні. Гроші на вітер!

А далі я даю лише одну пораду: все, що трапилося на корпоративі, має залишитися на корпоративі. Навіть якщо ваш пристрасний секс з начальником записано на камеру відеоспостереження та весь колектив в захваті від вашого нерозкритого досі таланту озвучення порнофільмів – треба поводити себе, начебто нічого не трапилося. НІЧОГО! З одного боку - соромно, а з іншого - зайва еротична рекламка.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація