Презентація-відкритий урок: у Києві представили легкий й дотепний посібник української мови

Ілюстрована книжка у цікавій формі навчить грамоті як найменших учнів, так і старше покоління.

Учора, 8 листопада, відбулась презентація книги "100 експрес-уроків української" та відкритий урок від автора і ведучого постійної рубрики "Сніданку з 1+1" Олександра Авраменка. 

Під час презентації посібника "100 експрес-уроків української" Олександр розповів, чому був обраний саме кишеньковий формат книги, як підбирали теми уроків для книги, а також розповів про те, як створювались ілюстрації. 

"Сьогодні все більше людей хочуть розмовляти українською, і вкрай важливо виростити покоління, яке буде розмовляти справжньою, грамотною українською мовою. Саме тому з'явився посібник "100 експрес-уроків української", який написав Олександр Авраменко. А видавництво #Книголав, спільно зі студією "Сніданок з 1+1" допомогли йому "побачити світ". Неповторність книжки у тому, що вона навчає грамоті, але у такій легкій та дотепній манері, що втішені залишаться всі – як молодь, так і читачі старшого віку" - коментує керівник PR-департаменту 1+1 медіа Світлана Павелецька

На заході, який відвідало більше 400 шанувальників, також були присутні й ведучі телеканалу "1+1". Зокрема, Святослав Гринчук ведучий ТСН. Ранок розповів про те, якою є українська мова на Західній Україні, Олексій Душка, ведучий розслідувального реаліті "Життя без обману" поділився з аудиторією цікавими історіями пов'язаними з вивченням української мови, а ведучий "Сніданку. Вихідний" Олександр Попов дав поради, як вивчити українську. Відомий співак та композитор ДІЛЯ розповів історію про те, як  гурт "ТНМК" відмовилися від концерту в РФ, через те, що організатори вимагали перекладу пісень на російську мову. 

Всі присутні мали змогу взяти участь у декількох тестових завданнях від Олександра та отримати корисний посібник у подарунок. Гості заходу перекладали поширенні висловлювання з російської на українську, разом з Олександром виправляли помилки у наголосах та зробили детальний аналіз декількох речень надскладного диктанту. 

Наприкінці заходу кожен охочий мав змогу придбати книгу Олександра Авраменка за спеціальною ціною та взяти автограф у автора. 

Ознайомитися із корисним посібником можна на сайті ТСН.ua.

Олександр Авраменко презентував кишенькову книжку "100 експрес-уроків української"

Олександр Авраменко презентував кишенькову книжку "100 експрес-уроків української"

Повʼязані теми:

Наступна публікація