Українською вийде книжка "Чому чоловіки не слухають, а жінки не можуть читати карти?" Аллана Піза

Українською вийде книжка "Чому чоловіки не слухають, а жінки не можуть читати карти?" Аллана Піза

Фото: profilemag.com.au

Англійською книжка вийшла 2000 року.

На початку лютого в українському перекладі вийде книжка "Чому чоловіки не слухають, а жінки не можуть читати карти?" Аллана та Барбари Пізів. Про це повідомляє пресслужба видавництва "КМ-Букс". 

Ця книга присвячена усім чоловікам і жінкам, які хоча б раз у відчаї звертались до свого партнера зі словами: "Чому ти мене не розумієш?" Стосунки нерідко руйнуються через те, що представники сильної статі не можуть усвідомити, що їхні кохані є іншими, не схожими на них, а представниці прекрасної половини людства очікують, що герої їхніх романів за складних життєвих обставин поводитимуться так само, як вони самі. 

Видання базується на об'єктивних наукових даних, матеріалах, отриманих під час звичайних бесід, на багаторічних напрацюваннях авторів та реальних сценаріях людської поведінки, що варіюються від серйозних до відверто комічних. Свої висновки автори зводять до зрозумілих пояснень, одночасно уникаючи надмірного спрощення. Такий підхід робить інформацію цілком доступною для пересічного читача, а процес читання - легким і цікавим. Книга допоможе кожному дізнатися більше про себе і про кохану людину, навчитися поводитися так, щоб стосунки з нею були більш повноцінними та приємними, а спільне життя - щасливим і гармонічним.

Аллан Піз — відомий австралійський письменник, відомий як "містер мова тіла", завдяки своїй однойменній книзі, яка була продана по всьому світу багатомільйонним тиражем. Зі своєю дружиною Барбарою Піз познайомився 1990 року, а 1993 року вони одружилися в Сіднеї. Надалі сама Барбара підтримувала і надихала його на створення нових найвизначніших творів. Також вона виступала в якості співавтора деяких книжок Піза.

Нагадаємо, 2019 року українською вийшов бестселер "Усе замахало. Але надія є"  Марка Менсона. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація