13-річній Карині потрібна невідкладна допомога

13-річній Карині потрібна невідкладна допомога

Дівчинка потребує коштовного лікування

Карина навесні потрапила до лікарні через головний біль та біль у спині, дівчинку поклали в дитячу інфекційну лікарню з діагнозом ГРВІ. Та звичне лікування не допомагало, дівчинка ослабла. Коли ж батьки за кілька днів наполягли на пункції для встановлення діагнозу, у дитини виявили менінгіт.

"Десь о 4-5 ранку Каріна вже не могла рухатися. Рефлексів теж не було – вони просто зникли. Тільки після того, як у Карини повністю зник голос, її забрали в реанімацію. Через півгодини у неї вже не було поверхневого самостійного дихання", - розповідає мама дівчинки.

Врешті стабілізувати стан дівчинки змогли в обласній лікарні, столичні медики допомогли уточнити діагнозу і призначеному лікуванні. Наразі дівчинка самостійно не дихає, повністю паралізована.

"Якщо Карина не почне відновлюватися, залишається сподіватися тільки на хіміотерапію. Зараз ми не ризикуємо, щоб марно її не "вбивати". У неї є великі шанси стати на ноги, якщо отримаємо правильне лікування, яке є дуже дорогим", - розповідає мама дитини.

Батьки і родичі сім'ї всі ці місяці, своїми силами, знаходили засоби для лікування своєї дитини. На даний момент гроші в сім'ї закінчилися. Вартість місячного курсу лікування становить 150 000 грн.

Реквізити для допомоги:

5168757285714632 грн

4149625810535857 грн

5168742702671326 $

Драгомирова Вікторія Вікторівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація