2-річна Катюша потребує допомоги

2-річна Катюша потребує допомоги

Дитині потрібна дорога операція

Катюша Гриб народилася зі складним діагнозом, який весь час лікарі змінюють, але серед них і ураження ЦНС і двостороння сенсоневральна глухота. Батьки весь час боряться за здоров'я дитини.

"Ми приклали максимум зусиль, щоб Катюша була звичайною дитиною, але у свої 2 роки і 4 місяці, вона ще не стоїть і не ходе самостійно, не чує і звичайно не може розмовляти, її розвиток становить, приблизно на 1 рік", - розповідає мама дівчинки

Дитину постійно возять до реабілітаційних центрів, що покращує її стан, а ось для сенсоневральної двусторонньої глухоти ліки не потрібні, потрібна тільки операція (кохлеарна імплантація).

"Для того щоб дитина могла жити та розвиватися повноцінно, потрібно як умога швидше прооперувати, так кажуть лікарі. У нашому випадку Катя просто не може далі розвиватися. Нам дуже потрібна кохлеарна імплантація, яка коштує 678 900 гривень, це ціна самого імпланта без вартості ліків, операціі та реабілітаційного періоду", - розповідає мама дитини.

Жінка у відчаї, адже таких грошей у родині немає, а дитину лікувати потрібно, тож вона вимушена звертатися до небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7556 2818 3994  гривні

№ картки 4149 4978 6273 2882 долари

Гриб Ольга Олександрівна.

https://vk.com/clubkatyagrib

Повʼязані теми:

Наступна публікація