4-річна Олександра із Донецьку потребує допомоги

4-річна Олександра із Донецьку потребує допомоги

Дівчинці потрібна дорога і тривала реабілітація

У Єременко Олександри діагноз: мікроцефалія з тетропарезом, грубою психомоторною затримкою, енцефалопатіяз епілепсією, що не відповідаєніякомусиндрому. ЗПМР

У дівчинки під час народження зупинилося сердечко. В дитячій лікарні, куди дитину перевели наступного дня діагностували двостороння пневмонія. Коли дитину виписали з лікарні , Саші було вже три тижні. У три місяці вона захворіла ГРВІ. Сашенька перестала тримати голівку і дуже ослабла. Через численні аналізи і обхід лікарів, невролог поставив страшний діагноз : мікроцефалія з тетропарезом , грубої психомоторной затримкою . Діагноз поставили в 10 міс. І відразу ж дали інвалідність до 18 років.

"Наша малятко пережила стільки , скільки не під силу витримати навіть дорослій людині. У п'ять місяців пройшла перший курс масажу і ЛФК . Після чотирьох таких курсів у віці 10 місяців навчилася перевертатися в обидві сторони , з'явилася опора на ноги", - розповідає мама дівчинки.

При проходженні останньої реабілітації стався перший епілептичний напад. На даний момент вони куповані.

"У даний момент дівчинка вміє сидіти без опори, стояти біля опори, повзає на животику, ходить тримаючись двома ручками за мої пальці , самостійно пережовує їжу , не говорить", - розповідає мама дитини.

"Ми просимо всіх небайдужих до нашої біди допомогти. Ми будемо раді будь-якій допомозі", - каже мама Саші.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Номер картки: 5168 7572 2303 8730

Єременко Вікторія

https://vk.com/club45231068

Повʼязані теми:

Наступна публікація