5-річна Антоніна сподівається на допомогу небайдужих

5-річна Антоніна сподівається на допомогу небайдужих

5-річна Антоніна сподівається на допомогу небайдужих

Дитині потрібна посилена реабілітація

Батьки Іванової Антоніни звертаються до небайдужих, щоб вилікувати свою дитину, адже лікарі одразу не звернули уваги на занепокоєння мами і було втрачено дорогоцінний час.

"Коли Тоні виповнилося шість місяців, вона сама не сіла і сідати не збиралася. І тоді ми попрямували на обстеження в Дніпропетровську обласну дитячу клінічну лікарню. Після ряду обстежень нам там поставили діагноз: синдром рухових розладів, затримка темпів формування статокинетических функцій на тлі перинатально гіпоксичного-токсичного ураження ЦНС (як пізніше ми з'ясуємо це родова травма шийного відділу хребта). А також супутній діагноз: відкрита артеріальна протока функціонує відкрите овальне вікно (порок серця), паретична косоокість обох очей", - розповідає мама дитини.

З того часу батьки робили все можливе, щоб дати дитині потрібне лікування, але у два роки дитини поставлено діагноз: ДЦП, подвійна геміплегія, затримка психомовного розвитку.

Незважаючи на це, у свої 5 років дівчинка знає назву більшості фруктів, тварин, любить слухати абетку, розповідає мама Тоні.

"У фізичному плані важче, ми тільки вчимося самостійно сидіти, розвиваємо дрібну моторику ручок, є величезне бажання ходити, подовгу стояти на вертикалізаторі, сама перевертається і навіть намагається злізти з ліжка. У нашої донечки є потенціал розвиватися далі, ми не можемо зупинятися на півдорозі. Ми звертаємося до вас із величезним проханням допомогти нашій сім'ї у зборі коштів на лікування та реабілітацію для Тонечки. Просимо всіх небайдужих, допоможіть поставити дитину на ніжки, ми так довго до цього йдемо. Будемо дуже вдячні за допомогу", - проситьм мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7572 9628 9145

Іванова Наталя

Райффайзен Банк Аваль

4188 3714 5854 7453

Повʼязані теми:

Наступна публікація