6-річний Сашко з важкими опіками потребує допомоги

6-річний Сашко з важкими опіками потребує допомоги

Сашко отримав 85% опіків тіла

Тіло дитини майже повністю обгоріло.

6-річний Сашко Тишков з Первомайська на Миколаївщині потребує допомоги, передає ТСН.

Три місяці тому хлопчик вліз до трансформаторної підстанції і отримав удар у 27 тисяч вольт. Тіло дитини майже повністю обгоріло. Одразу після цього мати Сашка і ще 4-ьох дітей кинула їх і щезла. Тепер родина на татові, який змушений був звільнитися, щоб турбуватися за сина в лікарні.

Сашку важко говорити, бо в нього обпечені дихальні шляхи. Батько, який від сина не відходить ні на хвилину, дякує миколаївським лікарям та Богу, що дитина вижила. Сашка біля трансформаторної будки знайшов його старший брат – Ігор.

85 відсотків опіків тіла, більша частина – глибокі. Сашко пережив кому, десятки операцій, тепер героїчно терпить виснажливі процедури. Медики, кажуть - хапались за найменший шанс, щоб врятувати дитину.

Великий внесок в життя Сашка зробили небайдужі миколаївці та волонтери. Їхнім коштом дитині купували дорогі, але такі потрібні ліки. Тепер Сашкові потрібна операція на дихальних шляхах, адже зараз у горлі дитини стоїть спеціальний клапан.

Їхати у Київ Сашкові ні за що. В родині 5-ро дітей. Батько змушений був кинути роботу аби доглядати сина. А матір, яка в перший день була з Сашком у лікарні, зникла.

Родина просить допомоги у небайдужих людей на лікування Сашка. А сам він більш за все хоче знову побачити свою маму.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку

5168 7556 2153 0217

Тишков Сергій Вікторович

Телефон 066-76-08-409

 

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація