8-річна Тетянка сподівається на допомогу небайдужих

8-річна Тетянка сподівається на допомогу небайдужих

Дитині потрібно придбати слуховий апарат

Непрон Тетянка народилася передчасно і під час важких пологів, дитина отримала діагноз ураження ЦНС, гідроцефалія, дисплазія т / б суглобів, плосковальгусна деформація стоп, туговухість 3-4 ст.

"До року цілих 9 місяців Тетянку виходжували в Київській лікарні "Охматдит", дитині робили пункцію, переливання крові. У 3 рочки тільки можна було ставити на ноги, ще Танюша не ходила - носили на ніжках апарат Гневського, робили постійні масажі, електрофорез. Все це триває досі, взуття - тільки ортопедичне. Тетянка ще й не чує від народження", - розповідає мама дівчинки.

Зараз 8-річна дівчинка завдяки правильному лікуванню пішла до 1 класу Чернігівського навчального закладу для дітей із проблемним слухом. Наразі постало питання заміни слухового апарата, який родина дівчинки не здатна оплатити самостійно.

"Дуже потрібні 2 слухових апарати на суму 65011 грн. Слізно прошу допомогти небайдужих людей. Я самостійно матеріально цього зробити не можу, допомогти мені нікому, тато помер, одна мама - пенсіонерка. Тетянка вже говорить слово "ма-ма", "ба-ба", "дай-дай", "ме-те-лик". Лікарі кажуть, що з хорошими апаратами дівчинка буде говорити", - каже мама дитини і просить про допомогу.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанку 5168 7572 0017 8459

одержувач Непрон Н.П.

Повʼязані теми:

Наступна публікація