Артемко потребує допомоги небайдужих

Артемко потребує допомоги небайдужих

Хлопчик досі не зробив самостійних кроків.

Лєснік Артем бореться з діагнозом ДЦП, спастична диплегія.

"Артем народиввся в результаті 4-ої спроби ЕКО в 6,5 місяців, легені розкрилися погано, тиждень був під апаратом ШВЛ, недоношеність глибока, гідроцефалія, по прогнозу лікарів шансів на життя не було, але наш синочок вижив", - розповідає мама хлопчика.

Батьки, які чекали на малюка 15 років, одразу взялися за лікування дитини, адже лікарі попередили про можливі наслідки. Хлопчик розвивається майже на рівні з однолітками, проте самостійно не може ходити.

"Зараз Артем повзає на четвереньках і пробує самостійно вставати біля опори, часто питає мене і чоловіка "Чому в мене ножки не ходять?". Ми не здаємося, всі зусилля прикладаємо, щоб поставити його на ноги", - розповідає жінка.

На данний момент всі заощадження родини йдуть на медикаментозне лікування, щоб позбутись рідини у головному мозку, тому на реабілітацію коштів не вистачає.

"Ми і лікарі маємо велику надію на те, що Тьома буде ходити. Просимо допомоги у всіх небайдужих людей, мріємо побачити як дитина самостійно, усміхнена і щаслива крокує до нас, радіти його розвитку і його успіхам у житті", - кажеж мама Артемка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Р/р: 29244825509100

МФО 305299

ЕГРПОУ: 14360570

Номер рахунку: 5168 7572 7964 1957

Лєснік Олена Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація