Багатодітна мама Світлана просить про допомогу

Багатодітна мама Світлана просить про допомогу

Жінці потрібні кошти на лікування

37-річна Трепитьон Світлана мама чотирьох дітей сподівається на допомогу небайдужих, адже самостійно її родині не впоратись з хворобою.

"Під час останньої вагітності, в листопаді минулого року в неї різко погіршився стан здоров'я, з'явився сильний головний біль, погіршилася координація руху, слух. У січні її було направлено на МРТ, за результатами якого було діагностовано доброякісну пухлину головного мозку (менінгіому) великого розміру, розташовану у ствола мозку", – розповідають рідні жінки.

У лютому Світлана стала мамою і наступного місяця жінку прооперували в одній з клінік Ізраїлю. Та повністю видалити пухлину не вдалося і до того ж почалися інші ускладнення, які потягли за собою тривалу і дорогу реабілітацію.

"Частина пухлини, що залишилася, продовжує негативно діяти на мозок та може відновити ріст, що призведе до ще гірших наслідків. Тому, за висновками лікарів, необхідно провести ще одну операцію для повного видалення пухлини. Вартість першої операції становила майже 1 млн. грн. Ще 600 тис. грн. коштувала реабілітація. В таку ж вартість очікується і друга операція та реабілітація", - розповідають рідні і просять про фінансову допомогу небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Для поповнення готівкою у відділенні ПАТ КБ "Приватбанк" картка 5168 7556 1744 2120

МФО 305299

Код ЄДРПОУ банку14360570

Код ЄДРПОУ одержувача 14360570

Рахунок одержувача 29244825509100

Трепитьон Світлана Василівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація