Батьки маленького Дмитрика просять про допомогу

Батьки маленького Дмитрика просять про допомогу

У хлопчика унікальне захворювання, перед котрим українська медицина безсила.

Гроші на лікування потрібні родині з Летичівського району Хмельниччини. Маленький Дмитро Возний страждає від вродженої аномалії ніжок.

"У березні цього року ми були на обстеженні в Регенсбургському університеті - після повного обстеження, консультацій нам був поставлений діагноз: синдром атипової гіпертрофії скелета зі збільшенням жирової тканини обох нижніх квадрантів, без судинних аномалій. Виражена гіпертрофія Д1 до Д2 правої стопи, Д1 до Д3 лівої стопи. Не чистий синдром Cloves", - розповідає мама хлопчика.

Лікарі радять впродовж року зробити операцію з резекції основних фаланг, операція буде коштувати тисячі євро. Самостійно родині грошей не зібрати. 

"На даний момент ведемо переписку на раніші термінни нашого перебування до клінніки. Хоча планово нас чекають на жовтень 2016 рік. Я дуже вірю, що ми зробили правильний крок в лікувані нашого сина. Ми повинні боротися за його майбутнє. Дуже сподіваємося, що завдяки вашій допомозі ми зможемо провести таку необхідну операція адже у нас залишилося так мало часу. Самостійно ми не можемо зібрати необхідну суму.  Просимо допомоги у Вас, самим нам не впоратися", - просить мама хлопчика. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк
№ рахунку для платежу 29244825509100
Код МФО рахунку 305299
Код за ЄГРПОУ 14360570
Призначення платежу Возна Людмила Володимирівна 
Для поповнення на картку 4149 4978 1045 2484

https://vk.com/club75635112  

Повʼязані теми:

Наступна публікація