Данилко потребує термінової трансплантації нирки

Данилко потребує термінової трансплантації нирки

На дитину вже чекають за кордоном.

Данилко Ушаков із Мелітополь ще не відсвяткував і року, а вже має опинитися на операційному столі. У малюка хронічна ниркова недостатність термінальної стадії.

"Фактично працювала одна єдина нирка, в якій з кожним УЗД знаходили все більше кіст. До восьми місяців аналізи і стан малюка значно погіршилися. Головний нефролог України повідомив батькам дитини на консультації, що нирка майже не працює, потрібна пересадка. В Україні допомогти не можуть, так як немає донорських органів, і дитина занадто маленька. Вже через кілька днів, батьки з Данилом були в Мінську. Було проведено операцію по установці катетера, і розпочато діаліз", - розповідають волонтери, які допомагають батькам малюка.

Проте на діалізі малюк може бути не довго, адже процедура і має і негативний вплив на здоров'я малюка - повна втрата апетиту, часте блювання, сповільнюється фізичний розвиток.

"Попереду малюка чекає пересадка нирки вартістю 60 000 дол. Допоможіть, будь ласка, зібрати потрібну суму на пересадку. Подаруйте Данечці щасливе дитинство і життя без болю! Він тримається за життя всіма силами, але для сім'ї 60 000 доларів - це просто непідйомна сума", - кажуть волонтери.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку (грн): 4149 4978 5785 5813 Ушаков Станіслав

Група допомоги ВК http://vk.com/ushakov_daniil

Повʼязані теми:

Наступна публікація