Допомоги у лікуванні рідкісної хвороби потребує Кирилко

Допомоги у лікуванні рідкісної хвороби потребує Кирилко

Дитині потрібно їхати на лікування за кордон

Шировському Кирилку чотири роки тому поставили дуже рідкісний діагноз - рецидивуючий папіломатоз гортані (у дитини утворюються папіломи на голосових зв'язках).

Вперше хвороба проявилася, коли Кирилку було три рочки - у нього зник голос. Проте пізніше у хлопчика з'явилася щей задуха, адже папіломи в процесі росту перекривали дихальний просвіт.

"За два роки було зроблено кілька операцій під загальним наркозом, але на жаль вони дають лише тимчасовий результат, через пів року папіломи знову ростуть і все повторюється знову. Нам порадили звернутися до лікарів у Південній Кореї", - розповідає мама.

Після того, як батькам з допомогою небайдужих людей вдалося зібрати потрібну суму на лікування, малюк отримав потрібну і кваліфіковану допомогу.

"Нам зробили три операції під загальним наркозом використовуючи лазер, якого немає в Україні. Так само нам обробили гортань сильним противірусним препаратом, використання якого так само не практикується в нашій країні. Сталося диво - через три місяці ми почули нашого хлопчика ... з'явився голосок", - розповідає мама дитини.

Тепер, щоб уникнути рецидиву, Кирилку потрібно потрапити до клініки. Але вартість одного курсу перевищує 10 тисяч доларів. Для батьків хлопчика – це непосильна сума. Тому вони просять допомоги у небайдужих.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація