Допомоги в боротьбі з паралічем потребує мама двох маленьких дітей

Допомоги в боротьбі з паралічем потребує мама двох маленьких дітей

Жінка прикута до ліжка, але в неї є шанси перемогти недугу.

Вже два роки прикута до ліжка Ольга Лапка. Після народження другої дитини вона почала відчувати сильний біль у спині, повідомляє кореспондент ТСН.

Жінці стало важко ходити. Лікарі не одразу зрозуміли, що сталося з дівчиною.

"Звернулася одразу, але діагноз був під питанням. Діагноз – розсіяний склероз. Спочатку капали гормони, і вони допомагали, але вже після того, як я перестала ходити, і гормони перестали допомагати", – розповіла хвора.

Згодом до основного діагнозу додались і інші проблеми – через нерухомість нижніх кінцівок почали атрофуватися м'язи. У лікарні Олі позмінно допомагають мама і старенька бабуся, яка розважає онучку розмовами. Підтримує і старша донька Катя. 

Чоловік покинув Ольгу одразу, як дізнався про її хворобу. Із собою забрав і 2-річного сина. Інколи привозить його у лікарню до мами.

"Синочок деколи підходить до мене, хоче потягнути за руку, повести кудись, до кінця, певно, ще не розуміє", – розповідає Ольга Лапка.

Медики призначили жінці лікування препаратом, що здатен зупинити хворобу лише за умови регулярного застосування. Одна система на місяць протягом цілого року. В лікарні такого препарату немає. Вилікувати дівчину можуть лікарі ізраїльської клініки, причому навіть дистанційно. Наразі необхідна сума на точну діагностику хвороби – 2000 доларів США. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4978 7317 4280

Ольга Лапка

Повʼязані теми:

Наступна публікація