Допоможіть батькам Іванки зібрати кошти на лікування доньки

Допоможіть батькам Іванки зібрати кошти на лікування доньки

Дівчинці потрібна допомога медиків

Іванка народилась передчасно: на 30 тижні з вагою 1,490 г. В 1,6 року дитині поставили діагноз: ДЦП, спастична диплегія, еквіно-варусна постанова стоп, кавернозна гемангіома верхньої губи.

"Іванці зараз 5 роки, вона дуже здібна дівчинка, та от, на жаль, і досі не може ходити. Ми постійно займаємось плаванням, іппотерапією, проходимо реабілітацію. Іванка навчилась сидіти, перевертатись, сідати, повзати, рухатись біля опори, ходити за ручку, самостійно вставати, робити перші кроки", - розповідає мама дівчинки.

Щоб закріпити результати і досягнути нових, Іванці потрібно проходити нові курси реабілітації. Але сплатити за лікування батьки Іванки вже не можуть.

"Лікарі та наші реабілітологи рекомендують зараз зробити операцію по методу Ульзібата, за її допомогою Іванночка опуститься на пяточку та зможе впевнено ходити! Ми звертаемось до всіх не байдужих - допоможіть дититні піти самостійно до школи! Допоможіть втілити мрію дитини!!! Просимо всіх небайдужих відгукнутись на наше прохання про допомогу!!!" - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПРИВАТБАНК

карта 4149 6258 0384 4321

Карапузь Ярослава 

Більше інформації і реквізитів на https://www.facebook.com/groups/723246464474598/

Повʼязані теми:

Наступна публікація