Допоможіть Богданчику потрапити на лікування

Допоможіть Богданчику потрапити на лікування

Дитині потрібно пройти чергові курси в Чехії

У Панасенка Богдана складаний та рідкісний діагноз - артрогрипоз верхніх та нижніх кінцівок , наслідки перенесеної вірусної нейроінфекції, спастичний тетрапарез, субдуральна гематома, вторинна мікроцефалія, прогресуючий остеопороз.

"Богданчик отримав складну пологову травму, дитині сильно здавило череп, що призвело до крововиливу, який не змогли прооперувати, зміщення кісток черепу. Надалі стан ускладнився довготривалим перебуванням у реанімації. Нещодавно лікарі передбачили ще один діагноз: ларсеноподібний синдром. Це надзвичайно рідкісне та складне захворювання м'язів та кісток, синдром множинних вивихів суглобів", - розповідає мама хлопчика.

5-річний Богданчик не може поворухнути жодним суглобом, окрім шиї. Відповідно сформувався сильний сколіоз та деформація грудної клітини. Дитина через ускладнення хвороби має сліпоту та дуже низький поріг слухової чутливості.

"Маючи повний параліч тіла, він усіма силами щодня веде боротьбу за рух, аби тільки не лежати в одному положенні! П'ять років ми усіма силами намагаємося поліпшити стан сина. За цей час відвідано безліч клінік, реабілітаційних та діагностичних центрів в Україні, Росії, Чехії, Угорщині. Наразі лікарі в Чехії знову чекають Богдашу на двотижневий курс відновного лікування. Сума, виставленна санаторієм, - 45 000 гривень. Для нас це зараз просто величезна сума, якої не маємо", - каже мама дитини і просить небайдужих про допомогу.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку

номер карти 4149 4978 3995 9469

Отримувач - Плотнікова Оксана Борисівна

Поповнення через інші банки

Отримувач: Приватбанк

№ счета 29244825509100

МФО 305299

ОКПО 14360570

https://vk.com/club36945065

Повʼязані теми:

Наступна публікація