Допоможіть Ірині повернутися до нормального життя

Допоможіть Ірині повернутися до нормального життя

Жінці потрібні 150 тисяч на реабілітацію.

35-річна Куцій Іра у червні минулого року пережила розрив аневризми. Жінці були проведені термінові заходи по порятунку життя, але вона не говорила, сама не рухалася.

"Лікарі повідомили, що перші шість місяців після операції Іру не можна транспортувати та проводити реабілітаційні заходи. За шість місяців державні лікарні нам відмовили в реабілітації, зважаючи на тяжкий стан хворої та пролежень, випадково з новин ми дізнались про центр нейрореабілітації, де взялись за обстеження та реабілітацію Іри", - розповідає племінниця жінки.

Навіть за тиждень реабілітації у жінки почалися значні зрушення. Тож лікарі готові лікувати і надалі, проте вартість одного місяця перебування в центрі коштує майже 50 тисяч гривень. Курс для Іри передбачає тримісячний термін.

"Кошти родини та знайомих вже вичерпались після оплати операції 120 000 грн та обстеження 16 000 грн, дуже-дуже просимо допомогти, Іра вдова, має двох діток, мама Іри хвора на діабет та й заробити не має змоги, бо весь цей час доглядає Іру, тож дуже просимо допомоги", - просить племінниця Ірини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168757296000328

Матис Марія Григорівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація