Допоможіть Кирилу пройти потрібну реабілітацію

Допоможіть Кирилу пройти потрібну реабілітацію

На дитину чекають на Кубі

Кирилко народився під час складних пологів і це негативно позначилося на його житті. Малюк вже три роки бореться з ДЦП, спастичною диплегією, парезом правої руки.

"В минулому році в хлопчика почалися судоми. Дві останні закінчились реанімаціями. За словами лікаря, такі напади закінчуються зупинкою серця. Дякувати Богу, хлопчик переніс цей стан, але тонус повернувся з подвійною силою і ніжки почали його дуже тягнути. На майже всіх процедурах поставлений хрест і займатися як раніше не можна, щоб нічого не змогло спровокувати судоми. Більшість реабілітаційних центрів не беруться за лікування хлопчика", - розповідають волонтери.

Проте батьки не покладають рук, щоб вилікувати малюка - вони вирішили звернутися в центр на Кубі, де їм пообіцяли допомогти і здійснити їхню мрію - зробити перші кроки.

"Сума для лікування космічна - 20 000$. Кошти, які були одержані від держави, і заощадження родини були витрачені на реабілітації. Тому плідно просимо Вас не залишитися осторонь біди Кирилка і допомогти йому почати самостійно ходити", - просять волонтери, які допомагають у лікуванні дитини.

Реквізити для допомоги

Приват Банк

4149497872677846

Жупанова Ірина Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація