Допоможіть маленькому Андрійку почути світ

Допоможіть маленькому Андрійку почути світ

Допоможіть маленькому Андрійку почути світ

Дитині потрібне слухопротезування імплантатом

27 тисяч євро на слуховий імплант для десятимісячного Андрійка Каліна. Місяць тому малюку поставили діагноз - двобічна сенсоневральна глухота 4 ступеня. Якщо імплантацію не зробити зараз, він не зможе не лише чути, але й говорити.

Андрійко народився раніше строку, потім захворів на жовтяницю. У півтора місяця мати помітила, що хлоп'я не реагує на звуки. Лікарі зафіксували зниження слуху, та з часом він поліпшився. Сказали прийти за кілька місяців, зробили більш точну діагностику під наркозом. Вона засвідчила - глухоту.

Улюблена гра Андрійка - схованки з татом. Уже кілька тижнів як щодня на його вушка вдягають слухові апарати, вони дають змогу чути звуки, та не розрізняти слова.

Аби малюк почув, потрібне слухопротезування імплантатом. Від держави батьки зможуть його отримати лише за кілька років.

"Коли ми стали у цю чергу, нам сказали, що ми 265. При темпах фінансування цієї програми, ми бачимо, що до нас дійде черга років через два, або й більше. Ми не маємо стільки змоги чекати", - каже мама хлопчика.

Лікарі кажуть, що треба робити імплантацію якнайшвидше. Це збільшує шанси Андрійка заговорити. Адже мовний апарат у дітей формується максимум до 4 років.

Імплантат уже знайшли в Україні. Та сума, потрібна хоча б на один, для батьків - захмарна.

"Сподіваюсь, що небайдужі люди допоможуть нашому синові почути нас, почути як ми його любимо і щоб він міг подякувати всім", - каже мама Андрійка.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанка:

гривна 4149439390210247 Каліна Катерина Олександрівна

евро 5168757313020135 Каліна Катерина Олександрівна

доллар 5168757313020127 Каліна Катерина Олександрівна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація