Допоможіть одужати Насті!

Допоможіть одужати Насті!

Дівчинці потрібна тривала реабілітація.

Настя Колодяжна бореться з ДЦП та судомний синдром. Під час народження у Насті перестало битися серце, до того ж була гіпоксія, дитина перестала дихати. Лікарі її врятували, але такі події не пройшли безслідно.

"Спасибі людям, які допомагали донечці і в лікуванні, і в реабілітації ... Ми лікувалися і в Козявкіна, і в Харкові на дельфінотерапії, і в Полтаві на іпотерапії .... Використовуємо всі методи, але судоми стирають всі ті досягнення, яких ми з таким трудом досягаємо! На жаль, в нашому місті, так само як і в Києві, нам не змогли підібрати адекватну терапію. Але це можливо зробити в клініці "Текнон", в Іспанії", - розповідає мама Насті.

Ця клініка спеціалізується саме на виявленні вогнищ епілепсії та грамотному підборі медикаментів, що дозволяє звести епі-напади до мінімуму і почати таку необхідну реабілітацію. Адже чим молодша дитина, тим більше шанс, що в майбутньому дитина зможе самостійно обслуговувати себе.

"Я прошу допомогти моїй дитині - вона тільки починає жити! Допоможіть нам потрапити на обстеження і нарешті позбутися цих нападів! Нам важлива будь-яка допомога", - каже мама дівчинки.

380662866827 - мама

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк 4149 4978 2205 2405

р/р 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

http://vk.com/anastasiya_help

Повʼязані теми:

Наступна публікація