Допоможіть побороти недугу 9-річній Саші

Допоможіть побороти недугу 9-річній Саші

Дитині потрібна коштовна операція

Сашенька з'явилась на світ із діагнозом спинно-мозкова грижа. За кілька днів після народження дівчинці провели операцію з її видалення, але вона минула не досить успішно, тож за кілька днів дівчинка знову опинилася на столі у хірургів. "Після року звернули увагу, що дитина не тримає сечу, звернулись до Інституту урології у м. Київ, де був поставлений діагноз: спинальний сечовий міхур, двобічний міхурово-нирковий рефлекс", - розповідає мама дівчинки.

Попри лікування Саші, її стан поступово погіршувався, т­ому в 2016 році мама дитини виріш­ила шукати доп­омоги для доньки за к­ордо­ном. В клініці в Ізраілі дитині провели дві оп­ера­ції з нейрохіру­ргії в серпні-вересні 2017, восени 2018 року була проведене ще одна, але і цього виявилось замало. Ми лежали в дитячій лікарні і через скарги на головний біль та слабість в ніжках, дитину направили на МРТ. На жаль, результат невтішний... Фіксація спинного мозку може повернутись і призвести до паралічу  ніг. Ми звя'зались з лікарями в Ізраїлі, які оперували дитину і вони якнайшлидше чекають дитину на обстеження і вирішенням  питання про можливу операцію", каже мама Саші.

"Пенсія з інвалідності мі­­зерна, а дитині пост­і­йно потрібні пампе­рс­и і ліки, крім цього, через вроджений аномальний ро­звиток сечовивід­них шляхів ми провод­имо кожні 3-4 години катетеризацію, а вно­чі ди­тина спить з катетером фолея і сечопакето­м. Тому я зве­ртаюсь до вас в на­дії на до­помогу", - благає мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку

Гривня - 5168 7573 8194 3846
https://vk.com/pomogi_sashe_shevchuk

Повʼязані теми:

Наступна публікація