Допоможіть пройти Миколці дорогу і потрібну реабілітацію

Допоможіть пройти Миколці дорогу і потрібну реабілітацію

Батькам дитини не вистачає коштів на необхідне лікування

Миколка Ничипорчук народився внаслідок дуже важких пологів. Під час пологів малюк отримав травму голови.

"Перші два тижні лікарі реанімації боролися за його життя, потім ще місяць Миколка провів в паталогії новонароджених. Після виписки з лікарні з діагнозом:" Гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС важкого ступеня, с-м церебрального пригнічення,судомний синдром. ВШК-2 ст. з двох сторін. Субкортикальна і перивентрикулярна лейкомаляція. Ретинонитроангіопатія обох очей", - розповідає мама малюка.

У рік Миколці змінили діагноз на ДЦП, спастичний тетрапарез з вираженим обмеженням рухової активності. Затримка психо-мовного розвитку. Вторина мікроцифалія. Як наслідок дитина у свої майже 2 роки не сидить, не повзає, не ходить, не говорить, не цікавиться іграшками, розповідає мама хлопчика.

Батьки не втрачають надію на одужання дитини, адже він ще маленький і правильне лікування може подарувати йому шанс на нормальне життя.

"Нещодавно дізналися про клініку у Трускавці, в якій піднімають на ноги діток з таким діагнозом, як у Колі. З величезною надією плануємо туди потрапити, тому звертаємось до всіх небайдужих людей допомогти у зборі коштів. Вартість одного курсу реабілітації становить більше 10 тис.грн. Тому одна надія на допомогу небайдужих людей", - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк

№ картки: 5168 7572 5513 3847

Ничипорчук Ольга

Повʼязані теми:

Наступна публікація