Допоможіть Софійці зробити свої перші кроки

Допоможіть Софійці зробити свої перші кроки

Дівчинці потрібне посилене лікування

5-річна Софійка страждає від діагнозу: епілептична енцефалопатія раннього дитячого віку, лісенцефалія скроневих часток, затримка психомоторного розвитку.

У дитини на восьмий день після народження почалися судоми, які не могли зупинити більше року. Одне з лікувань дало ще й ускладнення.

"Дівчинка не тримала голову, не сиділа, не стояла, пропали емоції, інтерес до іграшок, перестала брати руками предмети, її нічого не цікавило. Потім ми дізналися, що була родова травма, внаслідок якої затисло 2 шийних хребці (це і була причина судом). Ми почали шукати фахівця, який зміг би нам допомогти повернути дівчинку до попереднього стану і поставити на місце шийні хребці", - розповідає мама дівчинки.

Коли дівчинці виповнилося два роки, батькам повідомили, що хвороба не вроджена, а набута, і почали новий етап лікування.

"На даний момент Софія самостійно сидить, добре ходить, тримаючись за обидві руки, за одну руку ходить не зовсім впевнено, іноді вимовляє окремі слова. Ми проходимо реабілітації в наших місцевих реабілітаційних центрах. Але нам потрібні більш кваліфіковані фахівці, які допоможуть нашій донечці швидше впоратися з цією недугою, щоб вона змогла бігати, говорити і жити повноцінним здоровим життям", - каже мама Софійки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Номер картки: 5168 7573 0066 1115

Одержувач: Паніна (Грунтова) Марина Олександрівна

http://vk.com/club102175685

Повʼязані теми:

Наступна публікація