Допоможіть Степанчику отримати потрібну діагностику

Допоможіть Степанчику отримати потрібну діагностику

На дитину чекають закордонні фахівці.

2-річний Степанчик страждає через недугу, яка проявилася, коли дитині було три місяці:  вроджену патологію мозку – гіпоплазію мозочка. Пізніше у дитини діагностували спадкове порушення амінокислот, що негативно впливає на нервову систему і мозок.

"Після курсів лікування, ми пройшли повторне обстеження. Та його результат був не зовсім втішним. Рівень амінокислот не зменшився, а це означає, що дієта та лікування дають лише частковий ефект і не компенсують генетичний дефект ферментів у повному обсязі. І це означає, що мозок і нервова система і надалі страждають від токсинів. Зважаючи на це, нам потрібно обстежити Степанчика в Німеччині, там розташована одна з найпотужнішіх клінік, де лікують дітей подібними проблемами", - розповідає мама малюка.

Після подолання такої недуги у малюка з'явиться шанс навчитися сидіти, повзати, ходити, адже він досі цього не може зробити.

"Вартість обстеження складає 21 320 євро. І це без врахування перельоту та витрат на перекладача. Таку суму нам потрібно зібрати як найшвидше, тому будь-яка сума, яку ви можете перерахувати для Степанчика, буде величезною допомогою для нас. Давайте допоможемо нашому Степанчику стати таким, як усі - здоровим та щасливим", - просить мама Степана.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк :

4149 4978 6646 9820

Левко Андрій

https://vk.com/club118980797

Повʼязані теми:

Наступна публікація