Допоможіть Тимофійку пройти потрібне лікування

Допоможіть Тимофійку пройти потрібне лікування

У дитини важкі і рідкісне генетичне захворювання.

Яременко Тимофія лікарі ставлять діагноз фіброзна дісхондролазія. Генетичний збій при народженні. На 100 000 дітей трапляється всього 1 раз. Зараз ліва ніжка Тимофія перебувати під множинних екзостомах, пошкоджені ділянки кістки фіброзною тканиною. Також ліва ніжка коротше на 3 см.

"Оскільки таких людей небагато в світі, захворювання ще мало вивчено і немає ліків, щоб його вилікувати або призупинити. Але в процесі росту кісток, зазвичай роблять операції по подовженню, зміцненню кісток, усунення деформацій (іноді 1-2 операції щороку) до повного завершення росту скелета 18-25лет, щоб дитина могла самостійно пересуватися і жити більш-менш повноцінним життям", - розповідає тата малюка.

Батьки хлопчика звернулися до клініки закордоном, яка спеціалізується на даному захворюванні. Там готові прийняти хлопчика і провести необхідну операцію.

"Лікарі радять тільки операцію. Пересадка кістки, впровадження імплантантів, укріплення ніжки за рахунок спеціальних пластин, так як кістка ще маленька і тонка. Тимофія зараз 5 років. Відтак йому потрібно проводити 5-7 операцій в найближчий рік і 1-2 операції щорічно до 25 років. Необхідна сума: 15000-25000 євро на одну операцію з імплантантами та доглядом", - кажуть батьки малюка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк (гривны):

5168 7554 0308 1710 - Яременко Наталья Сергеевна

https://vk.com/miracle4tima

Повʼязані теми:

Наступна публікація