Допоможіть Вікторії здолати недугу

Допоможіть Вікторії здолати недугу

Дівчинці потрібна посилена реабілітація

Сергієнко Вікторія народилася завчасно і потрапила у реанімацію, де у виявили пухлину лівого бокового шлуночка головного мозку. В результаті у дівчинки внутрішня прогресуюча декомпенсована гідроцефалія, що виникла через пухлину лівого бокового шлуночка головного мозку, спастичний тетрапарез, часткова атрофія зорових нервів обох очей, симптоматична епілепсія, бронхолегенева дисплазія, еквінусна деформація стоп.

"Віка не ходить, стоїть і сидить з підтримкою, відстає в мовному і психомоторному розвитку. Все наше лікування дає позитивну динаміку, медики кажуть, що є всі шанси поставити малу на ніжки. Для цього потрібно постійно проводити фізичну і соціально-психологічну реабілітацію, курси дельфінотерапії, іпотерапії, масажів, заняття з логопедом і тривале медикаментозне лікування. Всі ці процедури дуже дорогі", - каже мама дівчинки.

Мама Вікторії виховує дитину одна, за час лікування дитини, всі заощадження вичерпалися, доходів у родині, окрім соціальної виплати на дитину, немає.

"Мені дуже соромно просити допомоги у сторонніх людей, але одній мені не підняти донечку. Дуже боляче дивитися на страждання дитини і усвідомлювати, що через брак грошей моя дочка може залишитися в інвалідному кріслі назавжди. Звертаюся до всіх, хто не звик проходити повз, хто здатний проявити велику доброту і може простягнути руку допомоги. Допоможіть нам, будь ласка, стати на ніжки і вирости повноцінним членом суспільства. Дякую за розуміння. Дай Бог здоров'я всім добрим людям та їхнім родинам", - каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Номер моєї картки в Приватбанку 4149 4996 4630 5027 Коваль Наталія Павлівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація