Допоможіть вилікувати Владу

Допоможіть вилікувати Владу

Допоможіть вилікувати Владу

Дівчинці потрібне дороге лікування, щоб побороти пухлину мозку

Манжос Влада бореться з діагнозом фибрилярно-протоплазматична астроцитома (G2), дівчинка проходить лікування в онкогематологічному відділенні м. Полтава.

Виявили сташний діагноз у дитини у січні 2014 року, коли у Влади почав погіршуватися зір. Вже наступного місяці її прооперували.

"Дякуючи професійності лікарів пухлину видалили. Однак майже 3-годинна операція не завершилась повним видаленням пухлини. Під ризиком втрати зору, частину її залишили. Гістологія показала доброякісність утворення, і нас виписали додому. Та вдома доля приготувала нам ще один лихий сюрприз. Внаслідок хвороби у Влади з'явився ще й нецукровий діабет. Донька повністю стала залежною від медичних препаратів", -розповідає батько дитини.

За рік пухлина знову нагадала про себе, почала рости, тож Владі призначили 7 курсів хіміотерапії. Родина фінансово виснажена і потребує допомоги.

"Я виховую доньку сам, мати у вихованні участі не приймає. Працювати не можу, постійно на лікарняному, тому як знаходимось майже весь час в лікарні. Донька дуже важко переносе хіміотерапію, тому постійно потрібні ліки, для підримки інших органів. Я дуже сподіваюся на допомогу і підтримку небайдужих людей", - каже чоловік.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4978 5919 7677

Манжос В'ячеслав Вікторович

Повʼязані теми:

Наступна публікація