Допоможіть врятувати життя 4-місячного Дениска!

Допоможіть врятувати життя 4-місячного Дениска!

Від грошей залежить життя дитини

Допомогти врятувати дитяче життя просять усіх небайдужих батьки чотиримісячного Дениска з Нікополя на Дніпропетровщині. Хлопчик народився із вадами серця, а згодом з'ясувалось, що потрібна ще й пересадка печінки. Українські лікарі допомогти безсилі, натомість надію дали ізраїльські медики.

Три з чотирьох місяців свого життя Денис провів у лікарнях. Першу операцію на серці йому зробили відразу після народження, почали готувати до другої, як раптом додалися проблеми з печінкою.

На маленькому серці не одна, а відразу чотири вади, а в печінці немає протоків, які виводять жовч. Таким чином вона потрапляє в кров, отруюючи організм. Це вже позначається на розвитку дитини і невдовзі, кажуть лікарі, може призвести до церебрального паралічу.

Іншого лікування від цієї недуги, окрім пересадки печінки, немає. Якщо її не зробити в найближчі кілька місяців, прогнози невтішні.

"Якщо не робити пересадку, то середній життєвий статус 8 місяців, але інтенсивна підтримка, крапельниці – 1,5-2 роки", - розповідає мама.

Українські лікарі таку операцію робити вміють, але Дениса оперувати відмовилися. Трансплантологи кажуть, пересадку не витримає слабке серце, кардіологи твердять, корегувати вроджені вади серця при печінці, що фактично не працює, – неможливо.

Надію дали в Ізраїлі. Спеціалізована дитяча клініка відповіла на запит батьків, що згодна взятися за одночасну операцію на серці й трансплантацію печінки. Але якщо родина зможе за це заплатити, а це 380 тисяч доларів.

Навіть якщо родина продасть усе своє майно, такої суми їй усе одно не назбирати, тож сподівання тільки на допомогу. Із клініки повідомили, візьмуться рятувати Дениса, якщо родина сплатить аванс у 50 тисяч доларів, решту суми готові почекати. Батьки знають - шанси на вдале лікування високі за умови, якщо дитину швидко прооперують. І якщо операції будуть успішними, Денис дістане шанс на цілковите одужання.

066 366 46 36 - Вікторія, мама

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку 5168 7572 7190 6572

Для поповнення в інших банках : ОКПО 14360570

МФО 305299

Рахунок отримувача 29244825509100

для поповнення карти 5168 7572 7190 6572 Скрябін Михайло Анатолійович

Повʼязані теми:

Наступна публікація