Допоможіть врятувати життя Максима

Допоможіть врятувати життя Максима

Дитину чекають на операцію у Польщі

У кінці серпня 2014 р Максим занедужав, звернення до лікарів виявило страшну недугу - набута апластична анемія важкого ступеня.

"Як пояснили нам лікарі, що коли з'явилася інфекція в організмі, імунна система почала різко боротися з інфекцією і тим самим, почала поглинати власні клітини крові у кістковому мозку (еритроцити, тромбоцити і лейкоцити). Нам провели два курси імунносупресивної терапії, яка тривала майже рік часу. Та, на жаль, це лікування не подіяло на організм", - розповідає мама хлопця.

Наразі Максимко потребує постійних переливань крові (один раз на місяць) і тромбоцитів (кожних десять днів), щоб підтримати організм.

"Тому наші і польські лікарі, після взяття пункції кісткового мозку радять тільки пересадку від неродинного донора, так як ніхто із рідних ніхто не підійшов. Підписавши договір з польською клінікою в Любліні вони готові прийняти. З умовою, що ми перерахуємо на рахунок клініки половину суми, а це 250 тис. злотих, а через тиждень другу половину 250 тис. злотих. Загальна сума трансплантації кісткового мозку - 500 тис. злотих (близько 120 тис. євро)", - розповідає жінка.

Родина благає допомогти врятувати сина!

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7572 7026 0096

Швед Оксана Зіновіївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація