Допоможіть врятувати життя Олені

Допоможіть врятувати життя Олені

Дівчині потрібне термінове лікування

Моїсеєва Олена у квітні 2015 року почувалася зле і почала обстеження, які показали невтішний діагноз - лімфому Ходжкіна.

"На даний момент Олена вже пройшла 8 сеансів хіміотерапії, 18 сеансів променевої терапії на середостіння і 22 сеанси на надключичний лімфовузол. Під час лікування і обстеження проходила безліч КТ, УЗД, ПЕТ-діагностику, переливання крові. Прогнози лікарів на одужання були 90%. Але, на жаль, Олена потрапила в 10% "щасливчиків". Ремісія була дуже короткою", - розповідає подруга дівчини.

У травні 2016 у дівчини виявили рецидив хвороби. Лікарі кажуть, що при правильному лікуванні є всі шанси на одужання. Для цього потрібно провести 2-гу лінію хіміотерапії, високодозну хімію, а потім трансплантацію аутологічних стовбурових клітин крові.

"Почати лікування потрібно якомога швидше. Лікування коштує близько 300 тис. грн, трансплантація стовбурових клітин або пересадка кісткового мозку до 50 тис. дол. Так вийшло, що у сім'ї стільки грошей на лікування немає і ми змушені звернутися за допомогою", - каже сестра дівчини.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанк 5168 7420 1206 0244 Новик Наталія Олександрівна (сестра)

Повʼязані теми:

Наступна публікація