Допоможіть Єгору отримати потрібне лікування

Допоможіть Єгору отримати потрібне лікування

Життя хлопчика залежить від лікування дорогими препаратами.

6-річний Єгор Горбунов з народження бореться з діагнозом гідроцефалія.

"Єгорка народився 28 червня 2009 р. Пологи були дуже важкі: відшарування плаценти, сильне кровотечі. У дитини не повністю відкрилися легені, почалося крововиливу в мозок. В результаті діагноз - внутрішня гідроціфалія. Перша операція пройшла в 2,5 місяці в Чернігові. Друга була в 3 місяці (дізфункція шунта). До 5 років Єгорка жив абсолютно щасливо. Все було добре, але 4 серпня 2014 р сталася дізфункція шунта", - розповідає мама дитини.

Тоді малюку провели заміну шунта, але відтоді у дитини почалися проблеми зі здоров'ям, адже шунт не прижився. Дитині довелося перенести ще дві операції того ж року, за рік провели наступну.

"Зараз у Єгорки кожен день скаче температура 37,8-40 ° C. Сепсис. Інфекцію вбивають антибіотиками, пішло ускладнення на нирки. І новий додатковий діагноз: Гломерулонефрітом- ниркова недостатність. Зараз постійно колять антибіотики. Організм дуже ослаблений і потрібен імуноглобулін", - розповідають волонтери, які допомагають зі збором коштів.

Ліки на місяць коштують більше 60 тисяч гривень. Батьки за останні півторароки боротьби продали все, що можливо. Грошей більше немає. Є тільки надія на небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7572 1209 7887 Горбунова Дар'я Володимирівна

Ощадбанк

№ картка 6706 3500 1648 5545

Горбунова Дар'я Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація