Допоможіть Юстині почути голос мами

Допоможіть Юстині почути голос мами

Дитині потрібне імплантаційне слухопротезування.

За висновком лікарів Юстинка народилась з вадами слуху, їй поставили діагноз "двобічна глибока двохстороння сенсоневральна глухота".

"Наразі, за рекомендаціями лікарів, дівчинка носить слухові апарати та займається із сурдопедагогами. Але без проведення операції відновити слух неможливо. Нас поставили на державну чергу під номером 287, але наразі закупівля системи імплантаційного слухопротезування за державні кошти не передбачена", - розповідає мама дівчинки.

Лікарі рекомендують провести операцію до трьох років, дівчинці вже два. Батькам треба у вкрай короткі терміни зібрати більше 800 тисяч гривень.

"Допоможіть, будь ласка, моїй донечці, якій 2 рочки, почути цей прекрасний світ та подолати страшну недугу - глухоту, яка ізолює її від світу. Звичайні слухові апарати не допоможуть нашій дитині. Тому просимо фінансової допомоги у всіх небайдужих, наіть маленька сума - це буде велика допомога, якщо її відправить велика кількість людей. Дуже Вас просимо, не будьте байдужими", - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Номер Картки ПриватБанк:

4149 4978 6441 2244

Картка на ім'я - Тухай Марія Романівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація