Допоможіть зібрати кошти на потрібну пересадку нирки Танюші

Допоможіть зібрати кошти на потрібну пересадку нирки Танюші

Допоможіть зібрати кошти на потрібну пересадку нирки Танюші

Родині потрібно зібрати десятки тисяч доларів

Мама Брославської Танюші звертається до всiх небайдужих людей із благанням про допомогу, адже дівчинці потрібна коштовна операція.

"Моїй донечцi більше 2,5 років тому дiагностували хронiчну ниркову недостатнiсть останього 4-го ступеня. Зараз вона знаходиться в Київськiй лiкарнi ОХМАТДИТ, на гемодiaлiзi. В нас лише два шляхи: пожиттєвий дiалiз, причому до повнолiття дитина повинна жити в лiкарнi, бо дитячий дiалiз в областi не проводиться. Iнший вихiд - пересадка нирки, щоб дитина могла повернуться до нормального, повноцiнного життя", - розповідає мама дитини.

Родина сподівалася, що зможе провести операцію в Україні, але за показниками здоров'я дівчинки їм відмовили.

Восьмирічній Тетянці із вродженою вадою сечовивідної системи потрібна допомога

Восьмирічній Тетянці із вродженою вадою сечовивідної системи потрібна допомога

"Ми б може на цьому і спинилися, і сиділи б на діалізі, якби моїй донечці не ставало все гірше. Жахливо викривились ніжки, вона майже перестала виділяти мочу, через що вже неодноразово була рідина в легенях і почало страждати сердечко. Допомогти може лише пересадка нирки... Звичайно ніхто не дає 100% гарантії, але мовчки сидіти і спостерігати як страждає наша донечка ми не могли... Тож ми звернулись до Білорусії, але і там нам відмовили... Потім була Турецька клініка, але і тут злякались наших діагнозів. Тоді ми звернулись із запитом в Індію, і нарешті вони погодились нас прийняти... Звичайно спочатку буде обстеження, яке покаже чи можлива пересадка, але ми не можемо втратити цей шанс. Благаємо, допоможіть нам врятувати нашу донечку, - просить жінка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

номер карти: 5168 7450 1239 6252 

Брославська Iнна Альгiрдасiвна

тел 097 999 47 95

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015836204873

Повʼязані теми:

Наступна публікація