Допоможіть врятувати життя маленькому Жені!

Допоможіть врятувати життя маленькому Жені!

Хлопчику потрібна термінова трансплантації печінки.

Павлюк Євген народився, за словами лікарів, цілком здоровою дитиною. Але у півтора місяці лікарі забили тривогу через жовтизну шкіри малюка. Пізніше був становлений діагноз - вроджена біліарна атрезія.

"9 квітня в Охматдиті Жені провели операцію - вони створили штучний відтік жовчі. Спочатку було все добре, та після операції почалися ускладнення. Довгі місяці крапельниць, антибіотики, гормони, підтримка, але як тільки його перестають капати Женя відразу температурив. Через 6 місяців його стан погіршився і нам вирішили зробити повторну біопсію. Фіброз з 1-2 ступеня дійшов до 3 ступеня і почався цироз печінки. Єдиний вихід – пересадка", - розповідає мама малюка.

Донором може стати дідусь хлопчика, але потрібно пройти додаткове обстеження, яке коштує чималих коштів. До того ж, сама операцію і реабілітація, за словами родини хлопчика, коштує також десятки тисяч доларів.

"Зараз нам 9 місяців і ми дуже хочемо жити. У нас мало часу і сил, але ми зробимо все для нашого сонечка. Я прошу вашої допомоги, допоможіть врятувати мого сина", - благає мама малюка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7572 3217 3924

Павлюк Оксана

Повʼязані теми:

Наступна публікація