Христина благає небайдужих про допомогу

Христина благає небайдужих про допомогу

Жінка у Мінську бореться з лейкозом 

Христина Колєєва у лютому цього року почула від лікарів невтішний діагноз хронічний меілобластний лейкоз фі-позитивний, владний криз по лімфобластний варіанту.

"Як сказала доктор, було дивно що я взагалі приїхала, тому що за всіма показниками я вже мала померти. Перший блок хіміотерапії був пройдений з лютого по березень і одразу ж вдалося добитися стану ремісії, але мені доведеться ще тривале лікування", - розповідає жінка.

Христині українські лікарі порадили звернутися до мінських колег, адже у них є більші можливості для лікування такого захворюванння.

"На даний момент я приїхала проходити 2 курс хіміотерапії. До нинішнього моменту практично все лікування ми оплачували своїми силами, але, на жаль, гроші практично під кінець, а лікування ще тривалий. У планах успішно пройти другий курс лікування, отримати з МОЗ фінансування на трансплантацію кісткового мозку і почати підготовку до трансплантації і саму процедуру", - розповідає Христина.

Жінку вдома чекає трирічна донька, яка дає їй наснагу боротися з недугою, але фінансові можливості вичерпані. Христина просить про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4378 6065 2351

Христина Колєєва

https://vk.com/savechristinaslife

Повʼязані теми:

Наступна публікація