Максим Науменко бореться за життя з рідкісною пухлиною

Максим Науменко бореться за життя з рідкісною пухлиною

Юнаку потрібні кошти на лікування.

Займався греко-римською боротьбою, фанатіє від "Зіркових воєн" та найбільше мріє просто ходити та жити. Максим Науменко борцем у спорті і тепер бореться з важкою хворобою, йдеться в ТСН.16.45.

Після того як Максим захворів, мама дозволила йому те, чого не дозволяла раніше. Зробити татуювання та завести безвухого кота - його хлопець назвав на честь наймудрішого та найсильнішого з джедаїв, хоча розмовляє тварина як Дарт Вейдер.

Максиму 17 і в нього хвороба зі складною назвою - анапластична епендімома 3 ступеня. Це рідкісна пухлина - 4 курси хіміотерапії, операції, але наразі онкологічне захворювання забрало у хлопця можливість ходити.

Здавалося, що це звичайна травма на тренуванні, чотири роки тому Максим Науменко ще займався греко-римською боротьбою. Після першої операції лікарі давали позитивні прогнози, Максим знову почав ходити і навіть пішов вчитися на кухаря. Але тепер він майже увесь час у ліжку.

ТСН хлопець зустрічає без футболки, бо вже знає, що срібний призер з греко-римської боротьби Жан Беленюк привіз йому подарунок з Ріо.

Окрім футболки, Жан приніс Максиму і одну зі своїх медалей.

Два борці спочатку фотографуються і домовляються, що їм обов'язково треба потренуватися разом. Максим виклик олімпійця прийняв, у нього попереду променева терапія. Олімпієць знає, хлопцю буде нелегко, але каже, є важлива причина витримати всі виклики.

"У нас, у борців, у крові закладено, що ми маємо боротися зі всіма обставинами", - каже Жан.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 6258 0602 7411

Науменко Олена

Повʼязані теми:

Наступна публікація