Максим потребує дорогого лікування від опіків

Максим потребує дорогого лікування від опіків

Хлопчика вдарило струмом

Осадчого Максима доставили в лікарню на початку липня, де йому становили діагноз - загальна електротравма. Електротермічний опік II-АБ-III ступеня, площа опіку 85% голови, шиї, тулуба, кінцівок. Опіковий шок вкрай важкого ступеня.

"Мого молодшого братика вдарило струмом під надзвичайно великою напругою. На даний час він перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Загальний стан хворого надзвичайно важкий. За час, який він знаходиться в лікарні, було зроблено вже 2 операції. Ампутували нижню праву кінцівку до половини стегна і зробили чистку спини від відмерлих тканин і пухирів. Ліва нижня кінцівка і права рука теж в дуже важкому стані", - розповідає сестра дитини.

Вартість передування Максима у лікарні обходиться родині вкрай дорого, вони вже не можуть самостійно зібрати кошти на потрібне лікування, тож вимушені просити про допомогу!

"Звертаємося за допомогою до всіх небайдужих і просимо вас допомогти. Допоможіть, будь ласка, врятувати життя улюбленого братика, підняти його з лікарняного ліжка. Сердечно будемо вдячні будь-якій допомозі", - каже сестра юнака.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

5168 7555 1969 4950 - Осадча Олександра (рідна сестра Максима)

https://new.vk.com/club125309211

Повʼязані теми:

Наступна публікація