Іванові Шовкоплясу потрібні кошти на лікування

Іванові Шовкоплясу потрібні кошти на лікування

Маленький Іван потребує допомоги / Фото: ТСН.ua

Родина вичерпала власні ресурси та просить сторонньої допомоги.

Батьки 6-річного Івана Шовкопляса просять про допомогу всіх небайдужих людей. Їхній син народився передчасно та з цілим букетом хвороб, тож його життя – це суцільне лікування.

Для родини з невисокими статками та двома дітьми це – катастрофа сімейного бюджету. Втім, тато й мама на це не зважають, переймаючись здоров'ям свого меншого сина.

Реабілітація в клініці відновлювального лікування в Трускавці дає хороші результати. Хлопчик навчився тримати голівку та спину, повертатися, майже вміє самостійно сидіти та пробує ходити. Батьки надзвичайно радіють позитивній динаміці змін у житті сина. Ще більше їх надихає прогноз медиків: після того, як судоми зникли, є всі шанси наблизити Івана до самостійного життя.

Тепер усе впирається в гроші, котрі необхідно витратити на реабілітаційні процедури. Саме тому мама Ольга Соловйова просить небайдужих людей долучитися до збору цих коштів. І подарувати її хворому на ДЦП синові шанс ходити власними ногами.

"Повірте, в нашій країні дуже складно з такими дітками не лише матеріально, але й морально. Часом руки опускаються, але потім знову збираю всі сили. Розумію, що я для нього – цілий світ. І знову в бій. Дуже прошу вас допомогти моєму хлопчикові поїхати на черговий курс реабілітації до Трускавця", - звертається вона.

Реквізити для допомоги:

картку ПриватБанку № 5168757206768733

МФО 305299,

ЄДРПОУ 14360570,

номер рахунку 29244825509100,

отримувач Соловйова Ольга Валентинівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація