Мама Гліба благає врятувати сина

Мама Гліба благає врятувати сина

Малюку потрібно робити трансплантацію кісткового мозку

У маленького Гліба Гайворонського незабаром після смерті батька мама почала помічати порушення в ході. Ретельні дослідження показали, що у малюка новоутворення в задній черепній ямці великих розмірів до 6 см та оклюзіонна гідроцифалія.

Київські лікарі вирішили спочатку встановити малюку шунт, а згодом була і основна операція з видалення пухлини.

"Коли я зайшла на другий день в реанімацію до сина, я його не впізнала - все обличчя було набряклим, щоб дістатися до пухлини робили трепанацію. Мені сповістили гарну звістку - всі кінцівки рухаються, а згодом і сам ковтає. На 4 добу Гліба перевели до палати. На шиї позаду у ньго утворилася лікворна подушка - зробили 2 пункції, але це не допомогло - знову операція (реставрація шунта)", - розповідає мама малюка.

"Уже майже рік, як ми з сином ведемо боротьбу за життя. Ми проходимо лікування в Київському національному інституті раку, і наразі пройшли 3 блоки хіміотерапії та 1 блок аутотранспланктації кісткового мозку (високодозна хіміотерапія). Та для проходження протоколу лікування нам потрібно пройти ще один блок високодозної хімії. Для цього потрібно приблизно 15 000 грн           (перший блок обійшовся ~ в 18 000). Для нас це не посильна сума. Ми дуже просимо Вас допомогти нам, та стати на крок ближче до мрії - це одужання", - каже мама Гліба.

Реквізити для допомоги:

Номер карти ПриватБанку-

4149 4978 6272 4004

Номер карти Ощадбанку-

4790 8200 1274 2414

Повʼязані теми:

Наступна публікація