На допомогу небайдужих сподівається Андрій!

На допомогу небайдужих сподівається Андрій!

Юнака, який все життя боровся з ДЦП, спіткала важка хвороба.

Андрію Хробусту із Житомира потрібна термінова операція, яка можу врятувати йому життя.

Хробуст Андрій народився 15.12.1994 року і з самого народження йому довелося боротися з діагнозом ДЦП. Хлопцю з трьох років робили операції на нижніх кінцівках, аби хоч якось допомогти йому ходити.

Андрій досі навчається в спеціалізованій школі — інтернат для дітей з вадами зору.

В 2009 році, батьки помітили, що у хлопця розвивається пухлина на куприку. Звернулись до житомирських лікарів, зробили операцію по видаленню пухлини. Після операції був встановлений діагноз — агресивний фіброматоз, Київським інститутом раку. Через два місяці пухлина знову дала рецидив. Лікарі перед наступною операцією призначили хіміотерапію, яка результатів не дала. Пухлина продовжила збільшуватися.

Лікарі інституту раку вирішують оперувати знову. Три роки Андрій не згадував про хворобу. Але в 2013 році пухлина знову дала про себе знати, але вже на куприку, а на сідниці. Рішення лікарів було провести опромінення і на деякий час пухлина призупинила ріст. В 2014 році при обстеженні МРТ пухлина продовжує ріст і звернувшись до лікарів, вони порадили оперуватись закордоном. Лише одна державна клініка "Рамбам" в Ізраїлі погодилась обстежити та провести хірургічне втручання.

Для цього родині потрібно заплатити близько 45 тисяч доларів. Першу суму потрібно внести в розмірі 6000 доларів для проведення обстеження, 15000 хіміотерапія і 25000 операція.

У родини таких коштів не має і часу чекати теж не має. Якщо не провести операцію, то прогнози невтішні, хвороба може перерости в саркому. Хлопцю всього 19 років і мучиться він все своє життя через і ДЦП і агресивний фіброматоз.

096-67-94-494 мама

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168-7572-6112-5613 на ім'я Хробуст Надії Констянтинівни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація