На допомогу небайдужих сподівається Арінка Литвин

На допомогу небайдужих сподівається Арінка Литвин

На допомогу небайдужих сподівається Арінка Литвин

Дівчинка бореться з пухлиною на обличчі.

Литвин Аріна все своє маленьке життя бореться з хворобою: у неї вроджена, обширна гемангіома (судинна пухлина) голови, обличчя та шиї з обох боків з рубцевими змінами шкіри, які значно спотворюють личко дівчинки і не дають їй повноцінно розвиватися і адаптуватися в суспільстві.

"Ми проходили тривале медикаментозне лікування, воно зупинило ріст пухлини і відновило всі життєво важливі функції організму дитини. Малятко почало розвиватися і набирати вагу. Але пухлина на личку залишалася яскраво-бордового кольору і займала більшу частину обличчя, голови та шиї", - розповідає мама дівчинки.

Тому батьки, за порадою лікарів, провели донечці кілька лазерних операцій, які допомогли дитині мати майже нормальний колір обличчя, проте значні деформації губ, носа, шкіри обличчя і шиї залишилися.

"Прибрати глибокі компоненти новоутворення і зробити шкірну пластику рубцевих дефектів взялися фахівці університетської клініки Халле (Німеччина). Дівчинка вже перенесла кілька курсів хірургічного лікування з видаленням новоутворення і частковим відновленням структур обличчя з допомогою імплантації експандерів в університетській клініці в 2015-2018 роках. Наступний етап лікування з використанням експандерів і трьома поетапними реконструктивними операціями заплановано на червень 2019 року. Для оплати подальшого лікування нам необхідно майде 16 тисячі євро, згідно з рахунком клініки. Для нашої сім'ї ця сума просто нереальна. Дуже просимо і сподіваємося на допомогу", - каже мама .

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки  4149 4978 5062 0230
Литвин Юрій Іванович

https://www.facebook.com/groups/1075379252521678/

Повʼязані теми:

Наступна публікація