Негайної допомоги потребує Даринка

Допомога 30 листопада, 2016, 18:31 1972 1
Додати до обраного
Дівчинці потрібне лікування закордоном

Манекало Дарина бореться за своє життя з діагнозом гіпоцеллюлярний варіант мієлодиспластичного синдрому, який у неї виявили лише місяць тому. 21 жовтня Дарину госпіталізували до відділення гематології.

"У Дарини рідкісна група крові 4+ і в цьому теж проблема знайти донора, база даних донорів з цією групою крові мізерна. У неї не виробативается тромбоцити в крові (при нормі здорової людини 160- 320 од., То у неї аналізи показують 8 - це критичний стан) і для того, щоб зберегти їй життя кожного тижня їй потрібен донор з групою 4+ який живе в Дніпрі", - розповідають рідні дівчини.

В Україні досвід лікування з таким діагнозом не великий. Батьками було прийнято рішення, їхати на дообстеження і подальше лікування в Білорусь, де Даринці обіцяють допомогти.

На даний момент йде збір на 5000 доларів (в нього входять витрати, які потрібні тільки на обстеження, для точного підтвердження діагнозу). До того ж, батькам доведеться збір коштів на лікування. Батьки і рідні просять від щирого серця допоможіть врятувати їх улюблену дівчинку!

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4731 2191 0064 4461 (гривня)

Сугак (Іваненко) Іванна Валентинівна (МАМА)

https://vk.com/manekaloDARINA

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції
Побачили помилку - контрол+ентер
Допомога 30 листопада, 2016, 18:31 1972 1
Додати до обраного
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 1
  • Данислав Данислав 1 грудня, 05:22 Згоден 0 Не згоден 2 Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, Якмй викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Он не сліпий і не глухонімий! Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини! І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5: 4) Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж! відповісти цитувати
Вибір редакції