Негайної допомоги потребує Ганна

Негайної допомоги потребує Ганна

Дівчині необхідна термінова трансплантація нирки

27-річна Ганна Гасан страждає через хронічну хворобу нирок і цукрового діабету. У 2014 році Аня зламала ногу, що запустило незворотний процес загострення хвороби - Аня осліпла. Нирки не функціонують. Аня не ходить. Останній рік був найважчим, але лікарі дають їй сприятливі прогнози - при операції на оці зір може відновитися, а пересадивши нирку Аня зможе повернутися до нормального життя.

Зараз стан Ані погіршується з кожним днем, вона більше року була в черзі на діаліз, і ось зараз в терміновому порядку його тільки почали робити.

Пересадку нирки дівчині погодились провести в Білорусії. Вартість такої операції 66 тисяч доларів.

"Єдина підтримка дівчини - це її мама, вона теж інвалід, не ходить, зараз у лікарні, а Анечка разом з нею, на діалізі. На продаж виставлено все майно, яке можна реалізувати, за ці гроші Ані підтримують життя і лікують її мати, вже продано все цінне. У повсякденному житті цієї маленької сім'ї допомагають небайдужі люди, хтось просто носить її на руках, хтось допомагає їжею. Дівчині життєвонеобхідна термінова операція з пересадки нирки", - розповідають друзі Ганни.

Дівчина і її друзі, просять всіх небайдужих людей допмогти зібрати кошти, щоб повернути молодій дівчині нормальне життя!

Реквізити для допомоги:

КАРТУ ПРИВАТБАНКУ:

№ картки - 4149497859698401

Одержувач: Гассан Ганна

https://vk.com/please_help_save_anna

Повʼязані теми:

Наступна публікація