Негайної операції потребує маленька Сашенька

Негайної операції потребує маленька Сашенька

Дівчинка народилася з небезпечною патологією

Сашенька Осьмуха, якій трошки більше року, повинна боротися за своє здоров'я з вродженою недугою - Спина біфідо (spina bifida), дермальний спинальний синус крижовій області (розщеплення хребта ).

"З пологового будинку нас направили в інститут нейрохірургії ім. Ромоданова. І нам пояснили, що оскільки у дитини немає порушень тазових органів і немає спиномозкової грижі, яку потрібно видаляти в перші години життя, а просто шкірний дефект, тобто ямочка в попереково-кресцовом відділі, яка покрита тоненькою плівкою, а не шкірою, то хоч операція і потрібна буде, але не скоро", - розповідає мама дівчинки.

Проте дослідження у 5 місяців показало, що операція знадобиться набагато раніше, адже у Сашенький зафіксований спинний мозок.

"Якщо не прибрати фіксацію, то з ростом дитини буде йти натяг спинного мозку і можуть відмовити будь-які органи. Ми звернулися до нейрохірургів клініки в Тель-Авіві, де лікар дає нам шанс на повне одужання", - розповідає мама Сашеньки.

Ізраїльскі спеціалісти радять не зволікати з проведенням операції і провести її у найближчи місяці. Батьки б і раді відвести дитину на потрібне лікування, та спочатку їй потрібно зібрати більше 55 тисяч доларів.

"Ми звертаємося до Вас з проханням допомогти врятувати нашу дитину! З кожним прожитим днем шанси на повноцінне активне життя у Саші зменшуються! Допоможіть ,для нас важлива будь-яка сума, яка буде пожертвувана. Подаруйте дитині шанс на повноцінне життя", - просить мама Саші.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 0092 1857

одержувач Осьмуха Інна (мама)

Повʼязані теми:

Наступна публікація