Оксані потрібна термінова трансплантація нирки

Оксані потрібна термінова трансплантація нирки

Жінку чекає дорога операція

Іваніцька Оксана потребує допомоги, щоб здолати хронічну ниркову недостатність . Також у жінки хронічний пієлонефрит, кісти обох нирок, вторинна анемія середнього ступеня, дизметаболічна кардіоміопатія СН1ст.,артеріальна гіпертензія, програмний гемодіаліз.

Вже більше року Оксана перебуває на гемодіалізі. Сам діагноз вона почула ще у 2010 році, та до травня 2015 року вистачало лише медичного лікування.

"Почали сильно набрякати ноги, перестали фільтрувати нирки і так я опинилася на гемодіалізі. У липні 2015р разом із татом була на консультації в інст.ім.Шалімова. Тато хотів віддати мені нирку, але в нього виявили гепатит Б і не може бути донором. У грудні 2015 року мене поставили у лист очікування на донорську нирку. Вартість самої операції до 100 тис.грн, а ще лікування і реабілітація. Ще я надсилала медичні документи у Білорусію, де готові мене прийняти на обстеження та поставити у чергу. Вартість обстеження 5,5 тис дол, а операції-60 тис доларів", - розповідає Оксана.

Жінка мріє одужати, але самостійно зібрати потрібної суми не може, тому вимушена просити про допомогу.

"Я щиро звертаюсь до небайдужих людей, допоможіть, будь ласка, врятувати моє життя, з кожним днем стає все гірше... Щиро сподіваюсь на вашу допомогу та підтримку", - каже Оксана.

Реквізити для допомоги:

Номер рахунку ПриватБанк 5168755616737330

Іваніцький Андрій Васильович

Повʼязані теми:

Наступна публікація