Подаруйте шанс одужати 2-річному Олексійку

Подаруйте шанс одужати 2-річному Олексійку

Дитині потрібна термінова операція

Родина Волошина Олексійка із Запоріжжя просить допомоги, щоб вилікувати 2-річного малюка, який має діагноз портальна гіпертензія (існує загроза кровотечі).

Олексійко народився на світ в 6,5 місяця із сестричкою, у них було виявлено три види стафілокока і зараження крові. Як наслідок важких пологів у Олексійка виявили гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС. А далі були важкі діагнози і операції.

"Спочатку визначили остеомеліт колінного суглоба: операція по дренажуванню, антибіотики і переливання крові. Після того як у малюка діагностували заворот кишок, лікарі прийняли рішення зробити операцію, була видалена селезінка. Була проведена гастростомія, операція Пациора, прошивання вен стравоходу, спленектомія, дренування черевної порожнини", - розповідають батьки малюка.

Родина для порятунку дитини звернулася до клініки ім.Філатова в м.Москва, де мають великий досвід з проведення потрібних Олексійку операцій. Першу операцію успішно провели, на черзі наступна, але батькам потрібна сплатити рахунок у 32 400 грн. Вони таких грошей не мають, тож благають про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 4149 4978 5398 9616 Волошин Андрій Леонідович

Повʼязані теми:

Наступна публікація