Посилена реабілітація може подарувати Міланці повноцінне життя

Посилена реабілітація може подарувати Міланці повноцінне життя

Дитині потрібна дороговартісна терапія

Серце Рабін Міланки зупинилося в утробі її мами, саме під час початку потуг. Лікарі терміново провели кесарів розтин, але дівчинка вже була без ознак життя. Відбулася асфіксія, дистрес плода.

«У той час, коли донечку реанімували, відбулося ураження головного мозку. Як тільки вона почала приходити в себе, підскочив білірубін. Виявилося, що у Міланки зі мною несумісність крові. Було проведено два переливання крові. Білірубін дав теж поразку на головний мозок. Після стабілізації стану нас було виписано додому. Начебто все було нормально. Але, коли в 9 місяців у мене доня не сиділа, я почала розуміти що щось тут не так», - каже мама дитини.

Лікарі проводили лікування і реабілітації, і у дитини є приголомшливі досягнення, незважаючи на діагноз – ДЦП, спастична диплегія 2 рівня, дистрес плода, затримка мовного і психічного розвитку.

«Після цього ми не втрачаємо ні дня - постійні масажі і реабілітації. Лікарями було рекомендовано постійна, інтенсивна реабілітація. Для того, щоб Міланочка могла жити повноцінним життям, потрібно проходити 4-6 реабілітаційних курсів на рік. Сума одного курсу реабілітації становить понад 16 000 грн. Мені як самотній матері двох неповнолітніх дітей дуже важко оплачувати лікування. Тому звертаюся до чуйних і добрих людей за допомогою для моєї донечки Міланочки, щоб дитина жила повноцінним життям», - просить мама Міланки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк.

Картка № 4149-4391-0175-0960

Савченко Анна Вікторівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація