Про порятунок її життя просить Тетянка

Про порятунок її життя просить Тетянка

Про порятунок її життя просить Тетянка

Дівчинці необхідна заміна нирки.

Зараз Таня знаходиться на гемодіалізі і потребує пересадки нирки, на яку потрібно 63 тис. доларів. У дівчини хронічна ниркова недостатність тотальна,4 ст. Вторинна анемія. Вторинна артеріальна гіпертензія. Вторинний гіперпартиреоз. Дизметаболічна енцефалопатія. Хронічна хвороба нирок5 ст. Міхуросечовидний рефлекс з ліва, киста правої нирки.

"Раніше Таня знаходилася в Тернополі на лікуванні і її поставили діагноз ниркова недостатність. Нещодавно вона була в Білорусії на обстеженні, де сказали що потрібна пересадка нирки", - розповідають рідні Тетянки.

" В 15 років, розуміючи суть краси світу, важко відмовитися від неї, коли шанс вижити ще є. Мені не хочеться викликати жаль до себе – ще більше прагну Вашого розуміння. 80% життя зараз забрала хвороба. Діаліз вимиває в мене не тільки забруднюючі речовини, але і всі корисні елементи, що містяться в моїй крові. Щоденний ризик зараження черевної порожнини через катетер, загальна слабкість, нудота, сплутаність свідомості, артеріальна гіпертензія – це щоденні ускладнення, що супроводжують мене", - каже Тетянка.

Дівчинка одна з чотирьох дітей, яких виховує одна мама, адже батько загинув в автомобільній аварії. Родина самостійно потрібних коштів на операцію не збере, тож вони просять небайдужих про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4978 7319 0971

Юрчик Галини Ігорівни

Повʼязані теми:

Наступна публікація