Про порятунок його життя просить Андрій

Про порятунок його життя просить Андрій

Юнаку потрібна пересадка кісткового мозку

20-річний Андрій Владиченко на початку грудня перехворів на грип з важкими ускладненнями. Лікування результатів не давало. Лише після кількох тижнів ретельних досліджень і відвідин декількох лікарів показали, що у юнака гострий лейкоз.

"З 22 грудня 2016 року по сьогодні я знаходжуся в стаціонарному лікуванні Київської обласної лікарні онкологічного диспансеру, в гематологічному відділенні. Я пройшов вже один курс хіміотерапії, після чого в мене почався період аплазії, який триває 3 тижні, після чого на мене очікує ще не один курс хіміотерапії", - розповідає Андрій.

Проте для повного одужання юнаку потрібна ще й пересадка кісткового мозку, яку можуть провести лише закордоном. А відтак сума лікування складає сотні тисяч доларів.

"Лікування надзвичайно дороге, за один день витрачається близько двох з половиною тисяч гривень, на жаль, сім'я моя не має таких грошей на лікування, тому звертаюся до вас. Загальна сума лікування була виставлена в 350 тисяч євро, оскільки потрібна пересадка кісткового мозку за кордоном", - розповідає Андрій і просить допомоги небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк : 4149 4996 4319 6007 Владиченко Людмила Володимирівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація